Actualitat

Cs insta a la Generalitat a rebaixar l’IRPF dels catalans amb rendes més baixes

by cscatalunya — 27 juliol 2017 @ 15:38
Comparte

Carlos Carrizosa demana al Govern que abandoni la política de la “cadira buida” en organismes en els que es decideix el finançament autonòmic com el Consell de Política Fiscal i Financera

El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha instat al Govern de la Generalitat a rebaixar l’IRPF de les rendes d’entre 14.000 i 30.000 euros ja que “Catalunya és la Comunitat Autònoma que més grava a les rendes més baixes”.

Carrizosa ha explicat que des de Cs volen “posar remei aquesta injustícia que permet el govern actual” i que afecta “al 75% dels catalans, els que sostenen les despeses públiques”.

El diputat taronja també ha instat al Govern a que abandoni la política de la “cadira buida” en organismes en els que es decideix el finançament autonòmic com el Consell de Política Fiscal i Financera. Carrizosa ha dit que “en comptes de demanar coses irreals com la independència, demanin coses reals”.

El portaveu de Cs també ha instat a controlar i a vetar al Govern perquè no pugui recopilar dades davant “el temor fundat que s’estaven fent bases de dades amb finalitats il·legals” i ha demanat “la protecció dels funcionaris que es neguin a revelar dades com el cens”.

Volver a ACTUALIDAD