Actualitat

David Mejía a Turull: “Deixin d’utilitzar els mitjans públics com un instrument separatista i treballin perquè donin un servei públic per a tots els catalans”

by cscatalunya — 27 juliol 2017 @ 08:05
Comparte

El diputat de Cs alerta que “la meitat dels catalans han desconnectat de TV3 perquè s’han cansat del ‘Gran Hermano’ del ‘procés’ i del monotema”

Parlament de Catalunya, dijous 27 de juliol del 2017. “Deixin d’utilitzar els mitjans públics com un instrument separatista i treballin perquè donin un servei públic per a tots els catalans”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, al conseller de la Presidència, Jordi Turull, a qui li ha reclamat més “pluralitat, veracitat, neutralitat i imparcialitat” en els mitjans públics de Catalunya perquè considera que actualment s’està “excloent una part de la societat catalana en viure només del monotema” del desafiament separatista.

En el debat d’una interpel·lació del seu partit sobre els mitjans de comunicació catalans, David Mejía ha assegurat que la baixada de les audiències de TV3 es deu, principalment, a què “la meitat dels catalans han desconnectat perquè s’han cansat del ‘Gran Hermano’ del ‘procés’ i del monotema”, i ha posat diversos exemples que constaten que la televisió pública no és plural ni neutral.

El diputat de Cs ha alertat dels “fenòmens paranormals” quan fan desaparèixer “banderes espanyoles o una part d’un cartell on s’amenaçava els líders dels partits constitucionalistes”, entre d’altres. Així mateix ha criticat que “s’hagi anomenat al judici del 9N com el judici del segle” i, en canvi, no se’n digui res del ‘cas del 3%’, del ‘cas Palau’ o del ‘cas Vidal’.

Per totes aquestes raons, Mejía ha recordat que tots els partits de l’Oposició –inclosa la CUP- es van posar d’acord en el Parlament per reprovar la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Nuria Llorach, i per fer dimitir al director de TV3, Vicent Sanchis, ja que consideren que no són les persones adequades per aconseguir que Catalunya tingui “els millors mitjans públics que representin el conjunt dels catalans i que siguin un exemple de professionalitat i rigorositat”. 

Volver a ACTUALIDAD