Actualitat

De la Calle a Bassa: “El seu únic mèrit és ser més independentista que Consellera, però el millor que pot fer pels catalans és anar-se’n a casa seva”

by cscatalunya — 27 juliol 2017 @ 09:15
Comparte

La diputada de Cs, sobre el conflicte d'interès del director de la DGAiA: “aprofiti que estem en temporada de purgues i purgui vostè a aquest senyor”

 

“El seu únic mèrit és ser més independentista que Consellera, però el millor que pot fer pels catalans és anar-se’n a casa seva”. Així l’hi ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Noemí de la Calle, a la consellera d’Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, a qui li ha retret que “incompleixi no només les lleis espanyoles, sinó també les catalanes” deixant que “la llista d’espera en dependència a Catalunya sigui la segona més alta de tota Espanya”.

En el debat d’una interpel·lació del seu partit sobre la desprotecció social, De la Calle li ha demanat a la Consellera que actualitzi la cartera de serveis socials i li ha recriminat que “la seva gestió estigui posant en risc els llocs de treball de les persones amb discapacitat, no només física, sensorial i orgànica a la que han retallat la meitat de la subvenció del Salari Mínim Interprofessional, sinó també de les que tenen especials dificultats”.

La diputada taronja li ha recordat que la “Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAiA) no està funcionant bé” perquè “els professionals treballen en unes condicions que no són les adequades i els hi falten recursos” i li ha qüestionat que mantingui en el càrrec al seu director, Ricard Calvo, malgrat el seu conflicte d’interès en treballar per a una fundació a la que va adjudicar un contracte públic. “Aprofiti que estem en temporada de purgues i purgui vostè a aquest senyor” li ha dit.

De la Calle també li ha preguntat a Bassa si “pensa utilitzar el Fons de Contingència per dotar pressupostàriament la Renda Garantida de Ciutadania” o “per pagar el seu referèndum separatista, tal com molts sospitem”.

Volver a ACTUALIDAD