Actualitat

De Páramo: “Sr. Puigdemont, faci’ns un últim favor, convoqui eleccions democràtiques de debò per canviar de govern i acabar amb els 30 anys de la Convergència corrupta”

by cscatalunya — 28 juliol 2017 @ 09:07
Comparte

El secretari de comunicació de Cs assegura que “no estan ni Junts ni pel Sí” i "ho fan tot contra la majoria dels catalans"

“Sr. Puigdemont, faci’ns un últim favor, convoqui eleccions democràtiques de debò per canviar de govern i acabar amb els 30 anys de la Convergència corrupta”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, en una moció sobre l’acció de govern de l’onzena legislatura.

De Páramo ha destacat “la crisi de govern sense precedents a Catalunya” on “els consellers independentistes que dubten se’ls fa fora ràpidament”. I ha afegit “no estan ni Junts ni pel Sí i Junqueras és la ganga del Procés, el millor soci de la corrupció”.

El diputat taronja ha recordat que “moltes solucions als problemes reals dels catalans s’han quedat en el calaix” com “una llei de lluita contra la corrupció, baixades d’impostos, suport als autònoms o llibres de text gratis per a les famílies”.

De Páramo ha ressaltat que “se salten les lleis d’esquenes a la majoria dels catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus” i ha conclòs que “volem fer-los fora democràticament del govern” perquè “porten massa temps gestionant malament la Generalitat, no volen regenerar-se ni lluitar contra la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD