Actualitat

Carrizosa, després de la signatura de la llei de desconnexió per part de JxSí i la Cup: “No volem que el Parlament es converteixi en el Teatre Nacional de Catalunya al servei dels separatistes”

by cscatalunya — 29 juliol 2017 @ 12:20
Comparte

El diputat de Cs, sobre la denúncia de la Generalitat a la Guàrdia Civil: “és una nova performance de Turull per escalfar l'ambient”

“No volem que el Parlament es converteixi en el Teatre Nacional de Catalunya al servei dels separatistes”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en una visita a les Terres de l’Ebre, després de la signatura de la llei de desconnexió per part dels diputats de JxSí i la CUP.

Carrizosa ha criticat que Puigdemont i Junqueras no hagin signat com President i vicepresident sinó com a diputats quan “no és una iniciativa del Govern”. Considera que “s’amaguen darrere de la seva acta de diputat per no assumir les conseqüències legals, el que és un acte de covardia”. “Volen escaquejar-se de les seves responsabilitats” ha dit.

El diputat taronja assegura que aquesta llei és “paper mullat”, “com ja ha dit el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) i dirà previsiblement el Tribunal Constitucional (TC)”.

El portaveu de Cs també ha parlat de la denúncia de la Generalitat a la Guàrdia Civil per interrogar a alts càrrecs. Carrizosa creu que “és una nova performance de Turull per escalfar l’ambient”. I ha demanat “el respecte a les diligències de les forces i cossos de seguretat i també dels jutges”, perquè “així és com funciona l’Estat de dret i el sr. Turull ho hauria de saber”. “Ningú està per sobre de la llei” ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD