Actualitat

Roldán després de presentar el recurs davant el TC sobre la reforma del reglament del Parlament: “És una reforma mordassa que pretén silenciar a l’oposició”

by cscatalunya — 31 juliol 2017 @ 11:47
Comparte

La diputada de Cs, després que JxSí i la CUP hagin registrat la llei del referèndum separatista: “És una performance més, un numeret dels colpistes de cotxe oficial”

“És una reforma mordassa que pretén silenciar a l’oposició”. Així ho ha dit la diputada del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, després de presentar un recurs d’empara, de forma conjunta amb el PP, davant el Tribunal Constitucional (TC) sobre la reforma del reglament del Parlament.

Roldán ha dit que Cs “no permetrà que se silenciï a l’oposició ni que es vulnerin els drets tant dels diputats del Parlament de Catalunya com de la resta de ciutadans catalans que volen seguir sent espanyols i europeus”. I ha recordat que “l’oposició suma més vots que JxSí i que la CUP junts”.

La diputada taronja considera que “fan trampa, canviant les regles del joc a meitat de partit perquè és un partit que van perdent i ho saben” i ha demanat al Govern “que reconegui el seu fracàs”. Roldán ha reclamat eleccions autonòmiques amb “urnes de debò per tenir una presidenta com Inés Arrimadas que no estigui obsessionada, com el Sr Puigdemont, a treure’ns d’Espanya i de la Unió Europea”.

Per a la diputada de Cs, el registre de la llei del referèndum separatista “és una performance més, un numeret dels colpistes de cotxe oficial”. I ha destacat que “Puigdemont i Junqueras s’amaguen darrere de la seva acta de diputats perquè no volen assumir les seves responsabilitats”. “És un acte de covardia al que ja ens tenen acostumats” ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD