Actualitat

Sierra: “Els separatistes fan tripijocs antidemocràtics i trampes perquè saben que estan perdent la partida”

by cscatalunya — 1 agost 2017 @ 11:09
Comparte

La diputada de Cs assegura que “són les conseqüències de quedar-se en mans dels antisistema que assalten autobusos i punxen rodes de bicicletes”

“Els separatistes fan tripijocs antidemocràtics i trampes perquè saben que estan perdent la partida”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagis suspès de forma cautelar la reforma del reglament del Parlament.

Sierra creu que JxSí i la CUP “han volgut canviar les regles del joc a meitat de partida” perquè “saben que no poden convèncer a la majoria dels espanyols ni als catalans en particular de canviar la Constitució i les lleis catalanes” quan “ja els ha avisat el Consell de Garanties Estatutàries (CGE), els lletrats del Parlament, la Unió Europea, la ONU i ahir també ho va dir el Tribunal Constitucional”.

La diputada taronja creu que el Govern “no té gaire credibilitat” ja que “els dies parells, el TC és el ‘malvat Constitucional’ i se salten les lleis, mentre que els dies senars li demanen empara”.

Sierra ha dit que “són les conseqüències de quedar-se en mans dels antisistema que assalten autobusos i punxen rodes de bicicletes” i ha demanat “que es convoquin eleccions amb urnes democràtiques per tenir un govern que deixi de saltar-se les lleis i que es dediqui a governar per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD