Actualitat

Cs demana la compareixença del Conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, perquè  expliqui quines mesures adoptarà per acabar amb els atacs contra el turisme

by cscatalunya — 2 agost 2017 @ 10:19
Comparte

El diputat de Cs, Joan García, reclama “fermesa” per acabar amb els atacs al sector turístic i recorda que qui els promou són “els socis de govern de Puigdemont”

Parlament de Catalunya, dimecres 02 d’agost del 2017

Ciutadans ha reclamat al conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, que expliqui quines mesures pensa adoptar per acabar amb els atacs incívics contra interessos turístics que han proliferat darrerament especialment a la ciutat de Barcelona. El diputat de Cs i portaveu a la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya, Joan García, ha anunciat que el seu grup demanarà la compareixença del conseller.

García ha qualificat “d’inacceptable” que determinats grups es dediquin a atacar els interessos turístics i en aquest sentit ha recordat que “l’activitat turística és un dels motors econòmics tant de Barcelona com de la resta de Catalunya”. El diputat de Cs ha demanat “tolerància zero davant dels actes violents contra el turisme i els grups radicals que els promouen”.

Davant d’això el diputat de Cs ha demanat “fermesa” al Govern de la  Generalitat i  ha recordat que qui promou aquesta mena d’accions violentes són “els socis de govern de Puigdemont”. García ha instat a la Generalitat a “adoptar les mesures necessàries per eradicar aquesta mena de situacions”.

Finalment García ha criticat que mesures com el Reglament de Turisme, que el Conseller ha anunciat que el Govern té previst aprovar a l’octubre “arriba tard perquè s’hauria d’haver presentat fa temps”. Garcia ha lamentat que precisament aquest reglament arribi un cop passada la temporada estiu.

Volver a ACTUALIDAD