Actualitat

Carina Mejías: “Colau està desapareguda mentre els seus socis antisistema fan de Barcelona l’escenari dels seus actes vandàlics”

by cscatalunya — 7 agost 2017 @ 11:01
Comparte

La diputada Lorena Roldán destaca que “els que s'estan saltant les lleis als carrers són els mateixos que se les salten al Parlament”, en referència a la CUP

“Colau està desapareguda mentre els seus socis antisistema fan de Barcelona l’escenari dels seus actes vandàlics”. Així ho ha dit la presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en referència als últims episodis de turismofòbia en la ciutat comtal, que ha qualificat de situació “extraordinària i sense precedents”.

En una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, Mejías ha criticat l’actitud de l’alcaldessa i el seu govern municipal davant d’aquesta situació: “Torna a mirar cap a un altre costat en lloc de fer complir la llei i treballar per garantir la seguretat i la convivència de tots els barcelonins”. I ha explicat que, des de la seva formació, tenen la sensació de que “l’alcaldessa ni està ni se l’espera”. Per això, l’ha instat a aprofitar la conjuntura internacional i econòmica de Barcelona per a “millorar la seva imatge i afavorir un sector tan important per a la ciutat com és el turisme”.

En relació a la celebració de la comissió extraordinària d’aquesta tarda per a tractar aquest tema en l’Ajuntament de Barcelona, la portaveu de Cs ha recordat que el seu partit la va sol·licitar en la comissió d’Economia i Hisenda, de la qual és presidenta, i ha lamentat que, finalment, “Colau no doni la cara ni explicacions” i comparegui el regidor de turisme.

Per la seva banda, la diputada de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha alertat que “els que se salten la llei al carrer són els mateixos que se la salten al Parlament en una actitud de tot val per la independència” i considera que “Puigdemont està segrestat pels antisistema de la CUP”. 

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre la situació en l’aeroport de El Prat, ha lamentat la mala imatge que s’està donant ja que “les accions arriben tard i malament per part del Govern d’Espanya i de la Generalitat”, que té competències en matèria de consum. I ha criticat que “no s’està donant informació als ciutadans afectats, que poden perdre les seves vacances per la mala gestió i la falta de negociació”. A més, ha recordat que Cs va presentar al Congrés preguntes al Govern d’Espanya alertant d’aquesta possible situació de vaga.

Després que Cs hagi presentat una iniciativa en la qual reclama als ajuntaments socialistes que abandonin l’Associació de Municipis Independentistes (AMI), ha demanat al PSC “que es defineixi d’una vegada i expliqui de forma clara quin projecte tenen per a Catalunya”, després del suport a l’1-0 per part d’alguns alcaldes socialistes.

Volver a ACTUALIDAD