Actualitat

Carrizosa: “La dimissió de Ricard Calvo demostra que l’amiguisme i els negocis tèrbols no són patrimoni exclusiu de Convergència i que a ERC aprenen ràpid dels seus socis”

by cscatalunya — 9 agost 2017 @ 17:23
Comparte

El portaveu recorda que va ser Cs qui va lliurar a Dolors Bassa un document sobre les adjudicacions a una fundació vinculada a Calvo que demostrava el conflicte d'interessos que la consellera va negar

“La dimissió de Ricard Calvo demostra que l’amiguisme i els negocis tèrbols no són patrimoni exclusiu de Convergència i que a ERC estan aprenent ràpid dels seus socis”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després de la dimissió del director general de la Direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), Ricard Calvo, i la seva renúncia a l’acta a ERC. En aquest sentit, ha recordat que el seu partit ja va exigir a la Generalitat la seva dimissió per conflicte d’interessos i ha explicat que, en l’últim ple del Parlament, Cs va lliurar a la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, un document sobre les adjudicacions a una fundació vinculada a Calvo: “El Govern ho va nomenar i després va negar irregularitats malgrat l’ombra de sospita”.

“ERC participa de les corrupteles de la vella política a Catalunya i ha donat suport a un partit corrupte sense condicions, perquè creuen que amb ‘l’estelada’ es tapa tot”, ha afegit el portaveu de Cs.

Carlos Carrizosa considera que aquesta dimissió “arriba tard” ja que el propi Ricard Calvo va reconèixer públicament que es trobava en situació d’excedència en un lloc directiu d’una fundació en la qual, com a director general, va signar el vistiplau de l’adjudicació: “El més honrat que podria haver fet Calvo és renunciar al càrrec quan la consellera Bassa se’l va oferir”.

Volver a ACTUALIDAD