Actualitat

Cs demana la compareixença de la consellera Dolors Bassa perquè expliqui al Parlament la mediació del Govern en el conflicte d’El Prat

by cscatalunya — 11 agost 2017 @ 10:46
Comparte

El diputat Joan García retreu a Bassa que reclami més competències mentre és incapaç de gestionar les que ja tenim a Catalunya en matèria d’ocupació

El diputat i portaveu d’Empresa i Ocupació de Ciutadans (Cs), Joan García, ha anunciat que el seu partit ha sol·licitat la compareixença de la consellera Dolors Bassa perquè expliqui en la cambra catalana la mediació de la Generalitat al conflicte de l’Aeroport El Prat, “que segueix estancat”. Davant d’aquesta situació, ha retret al Govern que reclami més competències mentre que “és incapaç de gestionar les que ja tenim a Catalunya en matèria d’ocupació”, per exemple.

Joan García considera que les actuacions de la Generalitat en relació a les cues en l’aeroport de Barcelona “arriben tard i malament” i insta a Dolors Bassa a “que es posi a treballar perquè la situació de vaga es resolgui el més aviat possible i sense culpar als treballadors”, com ha fet.

Volver a ACTUALIDAD