Actualitat

Fernando de Páramo: “Avui havia de ser un altre dia històric però ha estat un dia més, a l’hora de la veritat no s’atreveixen”

by cscatalunya — 16 agost 2017 @ 11:25
Comparte

El portaveu de Cs critica que la Mesa del Parlament no hagi inclòs en l'ordre del dia l'anomenada ‘llei del referèndum’: "Forcadell no és la Presidenta del Parlament, segueix sent la Presidenta de l’ANC"

“Avui havia de ser un altre dia històric però ha estat un dia més, a l’hora de la veritat no s’atreveixen”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació i portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després de la reunió de la Mesa del Parlament, que no ha inclòs en l’ordre del dia l’anomenada ‘llei del referèndum’. I ha insistit que “ha estat un dia més del procés separatista” ja que considera que, com a passat sempre amb JxSí, “són molt valents als seus actes de partit o de l’ANC i en les manifestacions, però a l’hora de la veritat no s’atreveixen” perquè “saben que l’1-O no hi haurà referèndum”. 

Fernando de Páramo ha alertat que avui s’ha tornat a demostrar que Forcadell no és la presidenta del Parlament de Catalunya ja que segueix actuant com la presidenta de l’ANC: “Actua com una diputada més de JxSí, denigrant la figura de la presidenta del Parlament i una de les institucions més importants de Catalunya com és el Parlament”.

Per tot això, el portaveu de Cs ha constatat que “estem davant els últims dies del projecte separatista” pel fracàs del mateix, per la divisió interna a JxSí i amb la CUP governat Catalunya. Davant aquesta situació, ha defensat que “l’única sortida que queda són eleccions o eleccions”.

“Puigdemont va posar data de caducitat: l’1 d’octubre”, ha recordat després d’esperar que també posi data per a unes eleccions a Catalunya ja que creu que s’està “molt a prop” d’aconseguir que els catalans tinguin “un govern alternatiu que no estigui obsessionat amb el monotema, un govern net que no robi”, ha dit en referència a les últimes investigacions de la Guàrdia Civil en relació a noves ‘mossegades’ en el cas 3%. I ha afegit que, “mentre Puigdemont només pensa en l’1 d’octubre, Cs pensa també en el 2, 3,4 i en tots els dies de l’any en els quals seguirà treballant per solucionar els problemes de tots els ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD