Actualitat

Noemí de la Calle: “A Cs volem posar en valor una vegada més el treball de l’Observatori contra l’Homofòbia en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI”

by cscatalunya — 16 agost 2017 @ 15:11
Comparte

La portaveu d'Afers Socials de Cs a Bassa: “Deixi de demostrar que és més independentista que consellera i posi’s a treballar per a garantir els drets de tots els catalans”

La diputada i portaveu d’Afers Socials de Ciutadans (Cs), Noemí de la Calle, ha defensat la labor de l’Observatori contra l’Homofòbia després de la publicació d’un article d’Empar Moliner, que reobre la polèmica del text en el qual la periodista deia que ‘ser catalans a Espanya és com ser gai al Marroc, salvant les distàncies’. “A Cs volem posar en valor una vegada més el treball de l’Observatori en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI”, ha manifestat.

D’altra banda, Noemí de la Calle ha retret a la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, que s’hagi manifestat a les xarxes socials a favor de l’article d’opinió: “Ha tornat a actuar demostrant que és més independentista que consellera”. Per això, l’ha instat a “que rectifiqui públicament” i li ha demanat que es posi a treballar per a “garantir els drets de tots els catalans i contra la discriminació”, com fa Cs.

Volver a ACTUALIDAD