Actualitat

Inés Arrimadas: “Si volem lluitar contra el terrorisme hem d’estar plegats i deixar al marge les discrepàncies polítiques”

by cscatalunya — 24 agost 2017 @ 09:28
Comparte

La cap de l’Oposició demana no “allargar més el procés acabat i sense sortida” i reclama “urnes de veritat a Catalunya per canviar de govern i no de passaport”

Barcelona, dijous 24 d’agost del 2017. “Si volem lluitar contra el terrorisme hem d’estar plegats i deixar al marge les discrepàncies polítiques”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘El Món a RAC1’, on ha reclamat a les forces polítiques que van assistir dilluns passat com observadors al Pacte Antiterrorista al Congrés dels Diputats que “el signin perquè contra el terrorisme s’ha d’anar a treballar i no només a observar”.

Arrimadas ha demanat deixar de banda les lluites entre governs que “puguin afectar a la coordinació policial i a la seguretat de les persones” i ha abanderat que, “per primera vegada a Catalunya, es pugui fer una manifestació on no sobri ningú” perquè “l’amenaça global del terrorisme no entén d’ideologies”.

D’altra banda, la cap de l’Oposició ha demanat al Govern “no allargar més el procés acabat i sense sortida”, que considera que “s’ha convertit en el ‘modus vivendi’ d’alguns”, i ha reclamat “urnes de veritat a Catalunya per canviar de govern i no de passaport”.

Volver a ACTUALIDAD