Actualitat

Arrimadas: “Els partits separatistes estan perduts i cada vegada més sols, però al final guanyaran la democràcia i el sentit comú”

by cscatalunya — 31 agost 2017 @ 09:29
Comparte

La portaveu nacional de Ciutadans espera que “Podemos i PSOE no posin excuses” i “donin suport a la Llei de limitació de mandats” que presentarà el dilluns la formació taronja

Barcelona, dijous 31 d’agost del 2017. “Els partits separatistes estan perduts i cada vegada més sols, però al final guanyaran la democràcia i el sentit comú”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència a les últimes informacions que apunten que la setmana vinent s’aprovaran les Lleis de ruptura de forma improvisada, com segons ella porten actuant des de fa temps. En una entrevista en el programa ‘Más de uno’ d’Onda Cero, Arrimadas ha criticat que els partits separatistes es creguin que “el Parlament és seu” i “l’utilitzin al seu antull”, la qual cosa suposa “trepitjar molts drets dels catalans representats” a la cambra catalana.

Així mateix, ha assegurat que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, “sap que no podrà fer l’1-O, però no s’atreveix a dir-ho” i per això utilitza el “victimisme” preguntant-se com retirarà les urnes el Govern d’Espanya “quan ells no han explicat com pensaven saltar-se les lleis per fer un referèndum il·legal”.  Davant d’aquesta situació, ha apostat per“guanyar-los en les urnes de les eleccions” perquè Catalunya tingui un nou govern liderat per Ciutadans. “Estem preparats per governar”, ha afegit.

En clau nacional, la portaveu nacional de la formació taronja ha demanat a Podemos i PSOE que “no posin excuses” i “donin suport a la Llei de limitació de mandats” que Ciutadans presentarà el dilluns al Congrés dels Diputats. Arrimadas ha tret pit d’aquesta mesura i ha dit que és “una més” de les moltes altres que ha presentat Cs per “garantir la regeneració democràtica”. Davant les crítiques del partit conservador per presentar aquesta proposta, Arrimadas ha demanat al PP “coherència perquè va incloure aquesta mesura en el pacte d’investidura i la sol·licita en CCAA on no governen, com a Andalusia”.

Volver a ACTUALIDAD