Actualitat

Arrimadas: “A Puigdemont li agrada parlar d’independència, però no li agrada donar la cara sobre la informació que ha ocultat”

by cscatalunya — 2 setembre 2017 @ 12:15
Comparte

La líder de l'Oposició avisa que Cs no participarà en la votació de les lleis de ruptura perquè suposen “un atropellament dels drets dels catalans”

Jerez, 2 de setembre del 2017. “A Puigdemont li agrada parlar d’independència, però no li agrada donar la cara sobre la informació que ha ocultat”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència a l’avís que la Generalitat va rebre sobre un possible atemptat terrorista en les Rambles de Barcelona i que va ser negat públicament pel propi President de la Generalitat, Carles Puigdemont. És per això que el grup parlamentari de Ciutadans ha demanat la seva compareixença en el proper Ple, així com la del conseller d’Interior, Joaquim Forn, la de l’anterior, Jordi Jané, la de l’actual director general de la Policia, Pere Soler, de l’anterior, Albert Batlle, i la del cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero.

D’altra banda, en declaracions als mitjans la cap de l’Oposició a Catalunya ha avisat que Ciutadans no participarà en la votació de les lleis de ruptura que pretenen aprovar els partits separatistes dimecres que ve perquè suposen “un atropellament dels drets dels catalans”. A més, ha criticat que els partits separatistes es creguin que “el Parlament és seu i que poden fer el que els doni la gana”, però ha assegurat: “Al final xocaran contra el mur de la democràcia i del sentit comú”.

Així mateix, ha reiterat que “l’1-O es veurà que és una altra mentida més dels partits separatistes” i llavors se’ls podrà “exigir que posin les urnes de veritat”, les de les eleccions, perquè Catalunya pugui tenir “una alternativa liderada per Ciutadans que acabi amb set anys de procés i de mentides” i que pensi “en tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD