Actualitat

Arrimadas: “Cs no participarà en la votació de les lleis de ruptura il·legals que dinamiten els drets dels catalans”

by cscatalunya — 4 setembre 2017 @ 07:41
Comparte

La líder de l'Oposició reitera que “l'única solució” per acabar amb el desafiament separatista és “guanyar-los en les urnes de les eleccions”

Madrid, 4 de setembre del 2017. “Ciutadans no participarà en la votació de les lleis de ruptura il·legals que dinamiten els drets dels catalans”. Així ho ha assegurat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, dies abans que els partits separatistes pretenguin aprovar en el ple del Parlament les lleis de ruptura que “deixen a més de la meitat de la població catalana fora del Parlament”, perquè Junts pel Sí i la CUP representen a menys catalans que la resta de partits de l’Oposició.

En una entrevista a ‘Las Mañanas’ de RNE, Arrimadas ha reclamat al govern d’Espanya que “no permeti” que el*Govern amenaci els funcionaris i que novament “es gasti els diners dels catalans en fer una cosa il·legal”, encara que ha advertit que això és el que “estan desitjant” els partits separatistes que succeeixi per dir que “no els han deixat fer l’1-O”“L’única solució és guanyar-los en les urnes de les eleccions per oferir als catalans una alternativa liderada per Ciutadans”, ha afirmat.

En clau nacional, la portaveu nacional de Cs ha demanat a Podemos i PSOE que “donin suport” a la Llei de limitació de mandats que avui presentarà la formació taronja al Congrés dels Diputats. Arrimadas ha tret pit d’aquesta mesura i ha dit que es tracta “d’una més” de les moltes que ha portat Cs per “lluitar contra la corrupció i garantir la regeneració democràtica”. A més, ha demanat al PP coherència perquè la mesura “està inclosa en el pacte d’investidura” i estan d’acord que s’apliqui “en altres comunitats on no governa, com a Andalusia”.

Volver a ACTUALIDAD