Actualitat

Arrimadas anuncia una moció de censura contra Puigdemont per “convocar eleccions amb urnes de veritat” a Catalunya

by cscatalunya — 6 setembre 2017 @ 20:25
Comparte

La cap de l'Oposició considera que és “l'única sortida política per evitar el xoc de trens que pretén el Govern i donar veu als catalans”

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de setembre del 2017. “Em posaré en contacte amb la resta de partits per plantejar una moció de censura contra Carles Puigdemont amb l’únic objectiu de convocar eleccions”. Així ho ha anunciat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després d’un ple en el qual “s’ha comès un cop a la democràcia i vulnerat els drets de l’oposició” en aprovar per part dels partits separatistes –que representen a menys catalans que els partits de l’Oposició- la llei rupturista.

Arrimadas considera que la moció de censura és “l’única via política” que queda per “evitar el xoc de trens que pretén el Govern i donar veu als catalans a través de les urnes de veritat, amb un cens de veritat i una junta electoral independent”. “Aquesta moció de censura té més viabilitat que els que prometen un referèndum amb garanties per l’1-O”, ha advertit.

Per aquest motiu ha demanat “coherència” als partits que avui a la cambra catalana també han expressat la necessitat que torni a Catalunya “el sentit comú” i que tingui “un nou govern que no ens enfronti i que no es cregui per sobre de les lleis”.

Volver a ACTUALIDAD