Actualitat

Carrizosa a Forn: “El Govern va permetre que la manifestació contra els atemptats es convertís també en una concentració contra Espanya i les seves institucions”

by cscatalunya — 6 setembre 2017 @ 14:50
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs retreu al conseller d'Interior que la Generalitat “ho va preparar tot juntament amb els seus socis de l’ANC i Òmnium” per “polititzar” la manifestació contra els atemptats de Barcelona i Cambrils

“El Govern va permetre que la manifestació contra els atemptats es convertís també en una concentració contra Espanya i les seves institucions”. Així l’hi ha dit el diputat i portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al conseller d’Interior, Joaquim Forn, en una pregunta del seu partit al Govern sobre la manifestació contra els atemptats a Catalunya del passat 26 d’agost a Barcelona. “A Cs lamentem el desplegament de símbols partidistes, faltes de respecte i esbroncs contra tots els que no formaven part de l’univers secessionista”, ha afegit.

A la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa li ha retret a Forn que la Generalitat, “amb ajuda dels seus socis de l’ANC i Òmnium Cultural, van fer un ús partidista de la manifestació”. Per això, li ha preguntat al conseller sense obtenir resposta si li va agradar la imatge que es va donar ja que el seu Govern “no s’ha desmarcat encara”. I li ha recordat que “ni en la Missa de la Sagrada Família, ni en les concentracions a Ripoll i Cambrils, ni en La Rambla, els ciutadans van mostrar símbols ni pancartes partidistes”.

Volver a ACTUALIDAD