Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat mesures perquè els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio puguin treballar amb imparcialitat i neutralitat

by cscatalunya — 8 setembre 2017 @ 12:05
Comparte

El president de la comissió de control de la CCMA, David Mejía, aposta per uns mitjans de comunicació públics “plurals, neutrals, rigorosos i imparcials”

El diputat de Ciutadans (Cs) i president de la comissió que controla la tasca de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), David Mejía, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat per unanimitat mesures perquè els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio puguin treballar amb imparcialitat i neutralitat, entre d’altres propostes d’una moció del partit sobre els mitjans públics de Catalunya.

Al ple del Parlament, el diputat de Cs ha lamentat que la ràdio i la televisió catalana manquen dels requisits imprescindibles de “l’interès general, pluralitat, neutralitat, rigor i imparcialitat” ja que considera que la Generalitat els utilitza “per fer propaganda política i ideològica”. I ha posat exemples com “els anuncis que fa el Govern a favor d’un referèndum il·legal, abans inclús d’estar en la campanya que ells mateixos van anunciar”.

D’altra banda, David Mejía ha posat de manifest que “sobra molt intervencionisme polític a la direcció de TV3 i Catalunya Ràdio”, com també alerten els propis treballadors i sindicats. A més, ha instat el Govern a treballar per a que hi hagi més transparència, per exemple, amb la feina que fa la defensora de l’audiència o en les subvencions atorgades pel Departament de la Presidència.

“A Cs no ens cansarem de posar en evidència la instrumentalització d’uns mitjans que paguem tots els catalans i que la Generalitat  ha convertit en un ‘Alo Independència’”, ha defensat.

Volver a ACTUALIDAD