Actualitat

Carrizosa: “Si jo fos independentista i em diuen que votaré en un referèndum vinculant i amb reconeixement internacional, i després haig d’imprimir-me la papereta, em sentiria enganyat, estafat i indignat”

by cscatalunya — 10 setembre 2017 @ 11:59
Comparte

El portaveu de Cs considera que l'ús partidista de l'eslògan “no tinc por” per part de Puigdemont “denigra la memòria de les víctimes” dels atemptats de Barcelona i Cambrils

“Si jo fos independentista i em diuen que votaré en un referèndum vinculant i amb reconeixement internacional, i després haig d’imprimir-me la papereta, em sentiria enganyat, estafat i indignat”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, qui ha afegit que “que el portaveu del Govern surti proposant imprimir-se les paperetes a casa, després de que Junqueras prometés un referèndum amb les mateixes garanties que en qualsevol procés electoral, suposa el reconeixement que han perdut la partida”.

El portaveu de Cs considera “increïble” que Puigdemont utilitzi l’eslògan “no tinc por” en un acte del seu partit. “Denigra la nostra democràcia i la memòria de les víctimes que facin un ús partidista de l’eslògan que va encapçalar una manifestació de repulsa pels atemptats de Barcelona i Cambrils”. I ha recordat que “en aquesta manifestació, la ANC ja va fer tot el possible per convertir-la en una reivindicació separatista”.

Després dels últims registres de la Guàrdia Civil en un mitjà de comunicació local, Carrizosa ha assegurat que “les actuacions policials dirigides per jutges i fiscals tenen absolutament tota la legitimitat” i que “estan defensant a tots els catalans que no volen veure com les seves dades personals estan en mans de persones que no tenen legitimitat”.

D’altra banda, el portaveu de la formació taronja li ha recordat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que “per moltes ganes que tingui de votar, com a independentista que és, ha de sotmetre’s al dictat de les lleis” perquè “cap alcalde pot posar als funcionaris entre l’espasa i la paret”.

Finalment, Carrizosa ha recordat que Ciutadans organitza un acte per la Diada, amb Albert Rivera i Inés Arrimadas, i que els actes institucionals impulsats des del Govern “no representen en absolut a tots els catalans” sinó que és “una Diada únicament amb contingut reivindicatiu, secessionista i nacionalista”.

Volver a ACTUALIDAD