Actualitat

Arrimadas: “L’1-O és una coartada de Puigdemont per intentar declarar la independència”

by cscatalunya — 14 setembre 2017 @ 13:38
Comparte

La líder de l'oposició demana als alcaldes independentistes “que expliquin als ciutadans si ara poden deixar de pagar l'IBI o les taxes municipals i incomplir les ordenances municipals”

“L’1-O és una coartada de Puigdemont per intentar declarar la independència”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de l’entrevista del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en Tv3.

Arrimadas considera que Puigdemont ha perdut el nord definitivament” i que “no hi ha cap diferència entre el seu discurs i el de la CUP”. Creu que “està en el ‘Matrix’ de la desobediència, el dels privilegis dels polítics sense conseqüències legals” encara que és “irreal i il·legal”.

La líder de l’oposició creu també que és “un despropòsit” que JxSí i la CUP demanin la suspensió del proper ple convocat pel 20 i 21 de setembre quan “no només no volen donar la paraula a l’oposició, se salten el que diu el CGE (Consell de Garanties Estatutàries) i els lletrats del Parlament” sinó que mantenen “la seva obsessió per parlar del monotema”.

Arrimadas ha demanat als alcaldes independentistes “que expliquin als ciutadans si ara poden deixar de pagar l’IBI o les taxes municipals i incomplir les ordenances municipals” i que diguin si només ells “són la casta immune i impune davant els tribunals”.

La portaveu nacional de Cs ha demanat “responsabilitat” a la resta de partits de l’oposició perquè recolzin la moció de censura que planteja la formació taronja i així “convocar unes eleccions immediatament amb urnes de debò”.

Volver a ACTUALIDAD