Actualitat

Arrimadas: “L’última cacicada del Govern és tancar el Parlament amb pany i clau per evitar el debat parlamentari abans de l’1-O”

by cscatalunya — 15 setembre 2017 @ 12:52
Comparte

La líder de l'Oposició considera que la carta de Puigdemont i Colau a Rajoy i Felip VI “no és una carta al Rei sinó als Reis Mags” perquè “demanen diàleg des de la il·legalitat i impunitat per els polítics”

Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que s’hagi suspès el proper ple del 20 i 21 de setembre tal i com havien demanat JxSí i la CUP.

Arrimadas ha dit que “no es pot utilitzar el Parlament com un club privat al servei del Procés” i que “els que diuen que no es pot parlar d’independència són els que eliminen les sessions de control per tenir temps lliure per preparar-se les seves obsessions del Procés”.

La Cap de l’Oposició a Catalunya recorda a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que “ha de ser imparcial” perquè “representa a tots els diputats i no només als separatistes”.

Arrimadas considera que la carta que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han enviat al president del Govern, Mariano Rajoy, i al rei Felip VI, “no és una carta al Rei sinó als Reis Mags” perquè “demanen diàleg des de la il·legalitat i impunitat per als polítics”. I ha afegit que Colau “és el salvavides perfecte de Puigdemont, la pilota d’oxigen del Govern separatista”.

La portaveu nacional de Cs ha denunciat també la vulneració de la llei orgànica de protecció de dades perquè “no sabem d’on han tret les nostres dades, qui les ha custodiat, si les té la CUP o els voluntaris de la ANC”. Arrimadas creu que “s’estan traspassant línies vermelles molt perilloses” i demana al govern espanyol que garanteixi els drets de tots els catalans.

Volver a ACTUALIDAD