Actualitat

De Páramo al director de TV3: “Ja n’hi ha prou de rentar la imatge d’Otegi amb els diners de tots els catalans”

by cscatalunya — 15 setembre 2017 @ 11:18
Comparte

El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, qualifica de “esbiaixada” la retransmissió de la manifestació en contra els atemptats del mes d'agost “amb primers plànols d’estelades”

“Ja n’hi ha prou de rentar la imatge d’Otegi amb els diners de tots els catalans”. Així l’hi ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, al director de TV3, Vicent Sanchis, en la comissió de seguiment a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

De Páramo ha dit que “el nou fitxatge del Procés i de TV3 és Otegi” i ha criticat que “li riuen les gràcies a un condemnat per terrorisme”. El secretari de comunicació de Cs ha demanat a Sanchis que es posi “en la pell de les víctimes del terrorisme” i li recorda que “TV3 no és seva sinó de tots els catalans”.

El portaveu adjunt de Cs també ha preguntat a la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, si “seguirà emetent l’spot del no-referèndum” el que situa a la televisió pública catalana “fora de la legalitat”.

Per la seva banda, el portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, ha qualificat de “esbiaixada” la retransmissió de la manifestació en contra dels atemptats del mes d’agost “amb primers plànols d’estelades i entrevistes en les que destacaven els lemes de rebuig contra les institucions espanyoles”. Per a Carrizosa, hauria d’haver estat “una condemna al terrorisme sense més additius”.

Volver a ACTUALIDAD