Actualitat

Carrizosa a Junqueras: “Deixin de ficar la mà a la butxaca dels catalans per pagar la festa dels separatistes”

by cscatalunya — 16 setembre 2017 @ 11:29
Comparte

El portaveu parlamentari i membre de l'Executiva Nacional de Cs pregunta si Colau i Puigdemont, durant la seva reunió amb els 700 alcaldes separatistes, els han explicat "el seu pacte secret per fer possible l'1-O a Barcelona"

L’Hospitalet de Llobregat, dissabte 16 de setembre de 2017.

“Deixin de ficar la mà a la butxaca dels catalans per pagar la festa dels separatistes”. Això és el que li ha dit el portaveu parlamentari i membre de l’Executiva Nacional de Cs, Carlos Carrizosa, al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, després que aquest assegurés que la intervenció dels comptes de la Generalitat per part del govern de Rajoy era una aplicació encoberta de l’article 155 de la Constitució.

En declaracions als mitjans de comunicació durant una visita a les festes del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, acompanyat del portaveu local, Miguel García, Carrizosa, ha criticat que al Parlament “s’atropellin els drets de l’oposició”. El portaveu parlamentari de Cs ha afirmat que amb la suspensió del ple del Parlament previst per a la setmana que ve “ens impedeixen fer una sessió de control, això sí que és un estat d’excepció”.

En relació a la concentració dels alcaldes separatistes citats a declarar per la Fiscalia i rebuts avui per l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, Carlos Carrizosa, s’ha preguntat si “els faran partícips del pacte secret que tenen per fer possible el 1-O a Barcelona” que “permet a Colau eludir les conseqüències”. Per al portaveu parlamentari de Cs això demostra que per Colau i Puigdemont “hi ha alcaldes de primera i de segona” ja que “mentre a uns se’ls posa en primera línia perquè incompleixin la llei i paguin les conseqüències, Colau se’n lliurarà”.

Així mateix Carrizosa els ha preguntat a aquests alcaldes, “alguns de poblacions amb menys habitants que un bloc de pisos de l’Hospitalet”, que si ells incompleixen les lleis “per quin motiu els seus veïns haurien de pagar els impostos municipals, les plusvàlues o fer cas de les ordenances?”.

Volver a ACTUALIDAD