Actualitat

Lorena Roldán: “El Parlament de Catalunya no és un club privat al servei del separatisme, sinó la màxima institució de la política catalana”

by cscatalunya — 17 setembre 2017 @ 10:44
Comparte

La diputada de Ciutadans per Tarragona retreu a Puigdemont i Junqueras que "no vulguin donar la cara i l'única cosa que busquin sigui temps lliure per parlar del seu monotema"

Tarragona, diumenge 17 de setembre del 2017

“El Parlament de Catalunya no és un club privat al servei del separatisme sinó la màxima institució de la política catalana”. Així s’ha expressat la diputada de Ciutadans (Cs) per la província de Tarragona, Lorena Roldán, en declaracions als mitjans de comunicació després que  els partits separatistes hagin desconvocat els plens del Parlament  fins després de l’1 d’Octubre. En aquest sentit, ha criticat que el govern català “torni a intentar silenciar a l’Oposició i suspengui el debat parlamentari prohibint l’activitat parlamentària tancant el Parlament amb pany i clau”.

En el marc de les festes de Santa Tecla i abans de l’inici de la diada castellera del Primer Diumenge a la plaça de la Font, Roldán ha retret a Puigdemont i Junqueras que “no vulguin donar la cara i l’única cosa que busquin sigui temps lliure per parlar del seu monotema”. Tanmateix, ha criticat que “no vulguin parlar dels problemes reals dels catalans, ni de la corrupció o de com el senyor Mas posava la mà al foc per Gordó”, i que només es dediquin a “fer mítings i performance per seguir parlant de la seva obsessió separatista”.

En preguntes a periodistes sobre la citació de la Fiscalia als alcaldes que donen suport a l’1 d’octubre, Lorena Roldán ha recordat que “els polítics no han de tenir cap tipus de privilegi” i que “el càrrec d’alcalde no ve amb un carnet d’impunitat” ja que “tots els ciutadans som iguals davant de la Llei”.

Finalment, ha reiterat que “més que mai, té sentit la moció de censura de Ciutadans”, i li ha demanat a la resta de partits de l’Oposició que “estiguin a l’alçada de les circumstàncies per trobar una solució política” i “poder convocar unes eleccions de debò i escollir un govern que no estigui obsessionat en separar Catalunya de la resta d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD