Actualitat

Arrimadas: “El que estem vivint avui forma part del full de ruta del cop a la democràcia que porta mesos planejant el senyor Puigdemont”

by cscatalunya — 20 setembre 2017 @ 11:17
Comparte

La cap de l'Oposició acusa Puigdemont “d’haver-se carregat l'autonomia de Catalunya i pensar-se que les institucions han d'estar al seu servei i no al de l'Estat de Dret i la ciutadania”

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de setembre del 2017. “El que estem vivint avui forma part del full de ruta del cop a la democràcia que porta mesos planejant el senyor Puigdemont”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència a la “greu situació” que hi ha a Catalunya per tenir un Govern amb un full de ruta que consisteix en “saltar-se les lleis, tancar el Parlament, trepitjar els drets de l’Oposició, silenciar els diputats i assenyalar els funcionaris que no pensen com ells”.

Quan els senyors del Govern saben que van perdent la batalla democràtica, només els queda intentar prendre el carrer”, ha assegurat Arrimadas en una roda de premsa en el Parlament. I ha volgut mostrar el seu “suport a totes les persones que avui estan defensant la democràcia, la convivència i el respecte a la llei davant d’aquells polítics que es pensen que poden estar per sobre de la resta de ciutadans”.

Arrimadas ha acusat Puigdemont “d’haver-se carregat l’autonomia de Catalunya i pensar-se que les institucions han d’estar al seu servei i no al de l’Estat de Dret i la ciutadania”.  Així mateix, ha avisat que “aquesta situació no és bona per a Catalunya” i per això ha insistit als partits constitucionalistes que donin suport a la moció de censura que va plantejar la formació taronja per convocar eleccions a Catalunya “amb urnes de veritat, amb garanties, amb un cens de veritat i una junta electoral imparcial”.

“Estic convençuda que tots els catalans, pensin com pensin, ens trobarem en les urnes i construirem un projecte per a tots els catalans”, ha manifestat. I ha afegit: “Des de Ciutadans seguirem lluitant perquè hi hagi un govern assenyat que ens torni a unir per a un projecte comú”.

Volver a ACTUALIDAD