Actualitat

De Páramo: “És el món al revés, on els que se salten les lleis ens donen lliçons de democràcia i els que assenyalen per idees polítiques ens donen lliçons de llibertat”

by cscatalunya — 21 setembre 2017 @ 11:45
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs responsabilitza Puigdemont “d’estar trencant la convivència a Catalunya” i li demana que “torni al costat dels demòcrates”

Barcelona, dijous 21 de setembre del 2017. “És el món al revés, on els que se salten les lleis ens donen lliçons de democràcia i els que assenyalen per idees polítiques ens donen lliçons de llibertat”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en referència al full de ruta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del vicepresident, Oriol Junqueras, que passa per “saltar-se les lleis, trepitjar els drets de l’Oposició i assenyalar persones que no pensen igual i que també som catalans”.

En una roda de premsa a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), De Páramo ha responsabilitzat Puigdemont de “trencar la convivència a Catalunya” i li ha advertit que “està a la seva mà la possibilitat de parar la situació que s’està vivint si torna al costat dels demòcrates”.

De Páramo s’ha dirigit als partits constitucionalistes, als qui ha demanat que “deixin de costat les diferències” i donin suport a la moció de censura de Ciutadans per convocar eleccions a Catalunya: “No sé què més ha de passar a Catalunya perquè Albiol i Iceta deixin de costat la cadira política i estiguem junts en un moment com aquest”, ha destacat.

També s’ha referit al PSOE per “estar més preocupat per Podemos que pels espanyols” i a Podemos. I ha afegit: “La situació que hi ha a Catalunya no se soluciona amb un míting de Podemos, sinó en unes eleccions on els ciutadans puguin escollir una alternativa, amb un vot de veritat i en urnes de veritat”.

Volver a ACTUALIDAD