Actualitat

Rivera: “Li demano al conductor suïcida de Puigdemont que freni aquesta bogeria i convoqui eleccions autonòmiques amb urnes de veritat”

by cscatalunya — 22 setembre 2017 @ 12:00
Comparte

El president de Cs reclama al PSOE que s’assegui a negociar els pressupostos i que “no torni al ‘No es No’ de Pedro Sánchez”

“Li demano al conductor suïcida de Puigdemont que freni aquesta bogeria i convoqui eleccions autonòmiques amb urnes de veritat”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, després que diversos regidors de Cs hagin estat insultats o amenaçats.

Rivera li ha demanat al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, “que reconegui el fracàs, demani perdó, freni i que convoqui eleccions a Catalunya”. El líder de Cs considera que el que succeeix a Catalunya “és la crisi d’estat més greu després del cop d’estat de Tejero” perquè “hi ha un senyor que se salta totes les lleis”.

A més, ha exigit al portaveu del Govern, Jordi Turull, “que no menteixi als seus perquè estan enganyant als independentistes” quan asseguren que hi haurà col·legis electorals amb urnes l’1-O. Per Rivera, “és una ficció” perquè “no volen reconèixer que el Procés està mort”. I adverteix que “l’únic responsable del que passi als carrers d’aquí a l’1-O serà el Sr Puigdemont”. En aquest sentit, el líder de la formació taronja ha demanat al conseller d’Interior, Joaquim Forn, i al cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, “que permetin que els Mossos facin la seva feina per evitar disturbis i il·legalitats”.

Pel que fa als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), Rivera ha destacat que la seva formació ha aconseguit ajudes per a la classe mitjana treballadora, com ampliar el permís de paternitat fins a 21 dies, i també per a la cultura com la rebaixa del 10% en l’IVA del cinema. El president de Cs ha reclamat al PSOE que “en aquests moments d’incertesa” s’assegui a negociar els comptes de l’Estat i “que no torni a el ‘No es No’ de Pedro Sánchez”. Rivera ha conclòs que Cs és el partit que genera estabilitat a Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD