Actualitat

Arrimadas al Govern: “Deixin en pau als nostres fills; treguin l’estelada i la confrontació social de les aules “

by cscatalunya — 23 setembre 2017 @ 11:24
Comparte

La cap de l'Oposició qualifica Puigdemont com "el més 'cupero' de Catalunya" i l'acusa "d’intentar aconseguir al carrer el que no pot guanyar de forma democràtica a les institucions"

Barcelona, ​​dissabte 23 de setembre del 2017. La portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, ha sol·licitat a Carles Puigdemont i Oriol Junqueras que “deixin en pau als nostres fills, treguin l’estelada i la confrontació social de les aules”, en referència a diverses escoles en què s’ha vist a nens dibuixant i penjant cartells a favor de separatisme. “Aquest cop a la democràcia només es pot resoldre a les urnes de les eleccions” ha defensat Arrimadas en declaracions als mitjans de comunicació abans de reunir-se amb els portaveus municipals de Cs a tot Catalunya. I ha alertat que el Govern està centrat en “ensenyar als nostres fills què han de pensar i no a com han de pensar“.

Arrimadas ha titllat el president Puigdemont com “el més ‘cupero’ de tot Catalunya” mentre “intenta aconseguir al carrer el que no pot guanyar de forma democràtica a les institucions”. La líder de la formació taronja a Catalunya ha assegurat que “és impossible distingir mítings de Puigdemont dels d’Anna Gabriel” i ha afegit que fa temps que Puigdemont “ha demostrat que no és el president de la Generalitat sinó el del Procés”.

Pel que fa a la suspensió del Ple que s’havia de celebrar la setmana que ve al Ajuntament de Barcelona, ​​Arrimadas ha conclòs que els partits separatistes han decidit “liquidar l’acció municipal per a centrar-se en la pressió al carrer”. “És un gran error tancar amb clau els problemes dels catalans”, ha afegit. I pel que fa a Ada Colau, Arrimadas ha sostingut que ara mateix “és la millor aliada de Puigdemont, el salvavides del separatisme”.

Sobre la dissolució de la junta electoral, Arrimadas ha assegurat que “hem vist molts patriotes a Catalunya que són patriotes fins que li toquen el patrimoni”, una mostra més que “mai es van creure que hi hauria un referèndum”. La cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya ha expressat que “espero que Puigdemont sigui valent, aturi aquesta bogeria i freni el xoc entre catalans per culpa de la seva irresponsabilitat”, ha finalitzat.

Sobre les últimes notícies sobre que el Ministeri de Interior prén el control dels Mossos, Arrimadas ha asegurat que “tots els cossos de seguretat a Catalunya han de treballar de manera coordinada per garantir la nostra seguretat i els principis democràtics”.

Volver a ACTUALIDAD