Actualitat

Arrimadas: “L’1-O és només una coartada per fer el que Puigdemont sempre ha volgut fer, que és declarar la independència”

by cscatalunya — 28 setembre 2017 @ 09:03
Comparte

La cap de l'Oposició insisteix que l'única sortida són unes eleccions a Catalunya per triar un nou govern amb “un projecte de futur per a Espanya”

Madrid, dijous 28 de setembre del 2017. “L’1-O és només una coartada per fer el que Puigdemont i Junqueras sempre han volgut fer, que és declarar la independència”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, fent referència a “la pantomima” que vol dur a terme el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, diumenge que ve creient-se “impune” en saltar-se “la Constitució, l’Estatut d’Autonomia, el Consell de Garanties Estatutàries i els lletrats del Parlament”.

En una entrevista al programa ‘Más de Uno’ d’Onda Cero, Arrimadas ha reiterat el suport de Ciutadans al Govern d’Espanya, a la Justícia i “als funcionaris que no vulguin participar de les il·legalitats del Govern”.

Així mateix, ha advertit que “el diumenge culminarà aquest cop a la democràcia i la trepitjada als drets dels ciutadans” i ha avisat que passi el que passi després de l’1-O “Puigdemont ja s’ha inhabilitat políticament ell mateix per representar set milions i mig de catalans” en creure’s “per sobre de la Llei” i “faltant al respecte als qui no volen participar de les seves il·legalitats”.

La líder de l’Oposició també s’ha referit a la carta que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat a la Comissió Europea reclamant la seva intervenció en el desafiament separatista. En aquest sentit, li ha recordat: “La Comissió Europea ja ha parlat i no li ha donat la raó a Puigdemont; Ens l’ha donat als qui volem seguir sent catalans, espanyols i europeus i als qui pensem que els polítics no han d’estar per sobre de la Llei”.

Finalment, Arrimadas ha insistit en la necessitat que hi hagi unes eleccions a Catalunya per triar un nou govern, liderat per Ciutadans, que “tingui un projecte de futur per a Espanya que sigui reformista, però que garanteixi el sentit comú i la igualtat de tots els espanyols”.

Volver a ACTUALIDAD