Actualitat

Fernando de Páramo: “Puigdemont i Junqueras han precintat el Parlament de Catalunya; La legislatura està esgotada”

by cscatalunya — 28 setembre 2017 @ 12:00
Comparte

Cs exigeix la dimissió del conseller Forn per haver-se “convertit en el xèrif del procés i estar obsessionat en garantir la independència i no la seguretat"

Parlament de Catalunya, dijous 28 de setembre del 2017. “Puigdemont i Junqueras han precintat el Parlament; La legislatura està esgotada”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que aquest matí s’hagi reunit la Junta de Portaveus de la cambra catalana en la qual s’ha vist novament“com una majoria absolutista trepitja els drets de la majoria dels catalans que no pensen igual” que ERC, Convergència i la CUP en negar-se a celebrar el ple.

“Ja no es pot parlar en el Parlament dels problemes reals dels catalans perquè Puigdemont i Junqueras estan obsessionats únicament amb el monotema”, ha lamentat en una roda de premsa, la qual cosa evidencia que “estem en els últims dies d’una legislatura esgotada”.

Així mateix, ha reconegut estar “preocupat” pel que s’està vivint a Catalunya, amb un Govern que “utilitza les escoles i els centres de salut per celebrar la seva coartada de l’1-O per declarar la independència, en lloc de fer-ho per ensenyar els nens i per millorar les condicions de vida dels catalans”“Els centres de salut que s’han tancat per les retallades de la sanitat s’obren per la independència”, ha criticat De Páramo.

  

El Secretari de comunicació de Ciutadans també s’ha referit al conseller d’Interior, Joaquim Forn, a qui ha exigit la seva dimissió per haver-se “convertit en el xèrif del procés i estar obsessionat en garantir la independència i no la seguretat”.

Per acabar, De Páramo ha reiterat la necessitat de “parar el cop a la democràcia” que està donant el Govern i “convocar eleccions a Catalunya per tenir un nou govern que sàpiga dialogar i que reconstrueixi els ponts que s’han carregat Puigdemont i Junqueras”.

Volver a ACTUALIDAD