Actualitat

Carlos Carrizosa: “Junqueras i Puigdemont són uns colpistes sense frens poques hores abans de declarar la independència”

by cscatalunya — 29 setembre 2017 @ 12:01
Comparte

El portaveu de Cs assegura que “estem a 48 hores de comprovar que Puigdemont ha mentit una vegada més als catalans” i critica que el Govern “elabori llistes de bons i dolents”

Barcelona, divendres 29 de setembre del 2017. “Junqueras i Puigdemont són uns colpistes sense frens poques hores abans de declarar la independència”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després de la “performance” que ha fet avui el Govern davant els mitjans per “explicar com incompliran les lleis i com donaran un cop a la democràcia” diumenge que ve.

En una roda de premsa a la seu de Ciutadans a Barcelona, Carrizosa ha qualificat l’1-O de “frau democràtic” que cal parar perquè “no passi com en el 9N”.

“Estem a 48 hores de comprovar que Puigdemont ha mentit una vegada més als catalans”, ha dit Carrizosa, després de recordar que el Govern va prometre la independència en 18 mesos. També ha reiterat que està a les mans del President convocar “unes eleccions de veritat i amb garanties democràtiques” que són l’única sortida perquè Catalunya tingui un govern que “respecti les lleis” i que recuperi “el diàleg en una societat catalana que l’actual Govern ha dividit i confrontat amb la seva actuació irresponsable”.

Sobre la situació que s’està vivint en l’àmbit educatiu, Carlos Carrizosa ha criticat que el Govern “elabori llestes de bons i dolents” dels directors que estiguin disposats o no a obrir les escoles l’1-O. En aquest sentit, ha avisat que “els col·legis estan per ensenyar coneixements, no per ensenyar què pensar”, per la qual cosa ha demanat que es deixi al marge als nens i “no se’ls utilitzi per decantar-los ideològicament i emparar-se darrere d’ells”.

Volver a ACTUALIDAD