Actualitat

Arrimadas: “Avui és la vaga del Procés, organitzada per la Generalitat per paralitzar Catalunya per motius ideològics”

by cscatalunya — 3 octubre 2017 @ 13:27
Comparte

La Cap de l'Oposició denuncia un episodi d’“assetjament, intimidació, insults i amenaces contra càrrecs públics i treballadors de Cs” a la seu del partit a Barcelona

“Avui és la vaga del Procés, organitzada per la Generalitat per paralitzar Catalunya per motius ideològics”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de la jornada de vaga convocada per sindicats i Govern.

Arrimadas ha assegurat que “no és una vaga de treballadors contra empresaris, de persones que demanen millores laborals” i ha criticat que “molts comerços s’han vist obligats a tancar per les pressions rebudes” i “milers de ciutadans afectats per uns serveis mínims decretats pel Govern la setmana passada que no tenen precedents tenint en compte la representativitat dels sindicats convocants”.

La Cap de l’Oposició també ha denunciat un episodi d’“assetjament, intimidació, insults i amenaces contra càrrecs públics i treballadors de Cs” a la seu del partit a Barcelona. Arrimadas ha explicat que un grup de manifestants s’ha concentrat a la porta de la seu del partit al Carrer Balmes de Barcelona i ha insultat a càrrecs públics i treballadors del partit. Han hagut de sortir escortats pels Mossos de Esquadra el vicepresident de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra, el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, i el portaveu adjunt de Cs, Fernando de Páramo. Arrimadas ha volgut agrair el suport de veïns i ciutadans que davant de la seu cridaven “ells sí ens representen” i “nosaltres també som Catalunya”.

La líder de la formació taronja ha volgut llançar missatges als catalans “preocupats i indignats per la situació en la que ha embarcat a Catalunya el Govern” que “no estan sols, no els abandonarem” i ha conclòs que “superarem aquesta situació amb un nou govern allunyat de la confrontació i no amb un govern separatista que divideix als catalans i aprofundeix en la fractura social”.


 

Volver a ACTUALIDAD