Actualitat

De Páramo: “Puigdemont i Junqueras s’han carregat Catalunya, amb empreses que marxen i una societat dividida en dos”

by cscatalunya — 5 octubre 2017 @ 16:48
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs assegura que el seu partit “no participarà en les il·legalitats de Puigdemont i Junqueras” en referència al ple del proper dilluns suspès pel TC

“Puigdemont i Junqueras s’han carregat Catalunya, amb empreses que marxen i una societat dividida en dos”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt del partit, Fernando de Páramo, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi suspès cautelarment el ple del proper dilluns en el Parlament de Catalunya.

De Páramo ha dit que “el Parlament de Catalunya ja no és el parlament de tots els catalans; és el parlament de Puigdemont, Junqueras i Forcadell”. I ha recordat que “el Parlament està tancat amb pany i clau” després de celebrar-se un ple on “es va intentar silenciar a l’oposició i es van trepitjar els drets de la majoria dels catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”.

En referència al ple del proper dilluns suspès pel TC, el secretari de Comunicació de Cs ha assegurat que el seu partit “no participarà en les il·legalitats de Puigdemont i Junqueras” perquè la formació taronja “compleix amb les decisions del TC i respecta les lleis com fan els demòcrates”.

De Páramo ha mostrat la seva preocupació perquè “Puigdemont no dóna certesa als ciutadans, sinó que genera inseguretat, incertesa i, el pitjor de tot, fractura la societat catalana”.

Volver a ACTUALIDAD