Actualitat

Arrimadas: “Cal parar el cop a la democràcia i convocar eleccions per començar una etapa de diàleg amb un nou govern assenyat”

by cscatalunya — 6 octubre 2017 @ 08:48
Comparte

La cap de l'Oposició assegura que amb un nou interlocutor hi haurà 3 requisits: “ser triat per les urnes de veritat, que respecti tots els catalans i que negociï i dialogui amb la resta d'Espanya”

Barcelona, divendres 6 d’octubre del 2017. “Cal parar el cop a la democràcia i convocar eleccions per començar una nova etapa de diàleg amb un nou govern assenyat”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, que ha demanat al Govern d’Espanya que faci alguna cosa per evitar que la situació a Catalunya “vagi a més”. En una entrevista a ‘Los Desayunos’ de TVE, ha reiterat que “la millor sortida democràtica” és “convocar eleccions a través de l’article 155, amb urnes de veritat, on els catalans puguem triar un nou interlocutor”.

“Cal evitar mals majors”, ha avisat Arrimadas, en relació a la fugida d’empreses que està havent-hi a Catalunya per culpa que Puigedmont i Junqueras “es creguin que estan jugant al Monopoly”. “Aquests senyors parlen de desconnectar d’Espanya, però ja han desconnectat dels catalans i de la realitat”, ha criticat, i ha advertit que si el Govern segueix endavant amb les seves il·legalitats hi haurà més conseqüències penals, socials i econòmiques.

La també portaveu nacional de Ciutadans ha apuntat que amb un nou interlocutor hi haurà tres requisits: “ser triat per les urnes de veritat, que respecti tots els catalans pensin com pensin i que negociï i dialogui amb la resta d’Espanya”.Aquest nou govern haurà de “restablir la normalitat democràtica i garantir que els catalans seguirem dins d’Espanya i d’Europa”, ha manifestat. I ha defensat: “Em comprometo a fer tot el possible perquè això sigui real”.

Volver a ACTUALIDAD