Actualitat

Ciutadans (Cs) denuncia una amenaça de mort a Rivera i Arrimadas en una pintada a Girona

by cscatalunya — 6 octubre 2017 @ 11:12
Comparte

En dos mesos la formació taronja ha rebut una dotzena d'atacs contra les seves seus o càrrecs públics a Catalunya

Girona, divendres 6 d’octubre del 2017. Ciutadans ha denunciat una amenaça de mort al seu president, Albert Rivera, i a la seva portaveu nacional i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una pintada trobada al barri de Fontajau de Girona, concretament al carrer Valentí Almirall i Llozer. En dos mesos la formació taronja ha rebut una dotzena d’atacs contra les seves seus o càrrecs públics que, com aquest, han estat denunciats davant els Mossos d’Esquadra.

La formació liberal condemna qualsevol tipus de violència i coacció i manifesta la necessitat d’educar en els fonaments de la democràcia que són la tolerància, el respecte i la convivència pacífica. Així mateix, es vol constatar que els atacs d’aquest tipus fan que des de la formació se segueixi treballant amb més coratge, força i entusiasme a favor de la defensa dels drets i interessos de tots els ciutadans.

 

Volver a ACTUALIDAD