Actualitat

De Parámo: “Junqueras amenaçava amb paralitzar l’economia catalana una setmana i va camí de paralitzar-la una dècada”

by cscatalunya — 7 octubre 2017 @ 12:18
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs demana a Rajoy “que actuï” perquè “estem a 72 hores de que Puigdemont es carregui Catalunya”

“Junqueras amenaçava amb paralitzar l’economia catalana una setmana i va camí de paralitzar-la una dècada”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt del partit en el Parlament, Fernando de Páramo, després de la fugida de grans empreses de Catalunya.

De Páramo ha dit que “els governants no poden crear inestabilitat, ni jugar amb la seguretat dels catalans” sinó que “han de donar certesa”. Per això, el portaveu de Cs ha demanat “unes eleccions autonòmiques on puguin votar tots els catalans per fer-los fora democràticament”.

El secretari de comunicació de Cs ha demanat al president del govern, Mariano Rajoy, “que actuï” perquè “estem a 72 hores de que Puigdemont es carregui Catalunya”. I recorda que el líder de la formació taronja, Albert Rivera, ja l’hi va demanar la setmana passada.

De Páramo també ha animat a “tots els catalans que no volen canviar de passaport i vulguin seguir espanyols i europeus” a participar a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC), aquest diumenge a Barcelona. I ha afegit que espera que assisteixin “totes les forces no independentistes de Catalunya que estan fartes del ‘Procés’”.

Per al portaveu adjunt de la formació taronja, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, és “un linx de la política” perquè “es va carregar un partit que aspirava a la majoria absoluta i ara és a punt de desaparèixer”. De Páramo ha recordat que Mas “deia que els bancs no marxarien”, així que “no s’han d’escoltar gaire les seves previsions”.

Volver a ACTUALIDAD