Actualitat

Rivera: “Davant la inacció del govern els espanyols actuem contra uns colpistes que volen treure’ns la nostra identitat”

by cscatalunya — 8 octubre 2017 @ 14:54
Comparte

Arrimadas: "Avui és el dia d'aquesta majoria silenciosa que ens sentim catalans, espanyols i europeus"

“Davant la inacció del govern els espanyols actuem contra uns colpistes que volen treure’ns la nostra identitat”. Així s’ha expressat el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, que ha volgut donar les gràcies a Puigdemont, Junqueras i les CUP, perquè segons ell, “passaran a la història per unir a tots els espanyols que s’han adonat que el nacionalisme pot carregar aquest país. Us donarem la volta i us guanyarem a les urnes “

Rivera, que ha participat al costat de la cap de l’Oposicio al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas i altres càrrecs de Ciutadans, a la manifestació organitzada per Societat Civil Catalana sota el lema ‘Prou! Recuperem el seny’ ha demanat al president del Govern, Mariano Rajoy, que “si no posen urnes els colpistes per a unes eleccions democràtiques, ho faci el president d’Espanya per veure si la majoria de catalans volem seguir sent espanyols i europeus”.

Per la seva banda, la Cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha defensat que “avui és el dia d’aquesta majoria silenciosa que s’ha sentit menyspreada pel govern i ens sentim catalans, espanyols i europeus”.

“Que torni el sentit comú a Catalunya, necessitem urnes de veritat per poder aconseguir un govern alternatiu que vaig recuperar el sentit comú i governi per a tots, per als que són aquí i per als que no estan”, ha ressenyat Arrimadas.

Volver a ACTUALIDAD