Actualitat

De Páramo: “Puigdemont i Junqueras passaran a la història no per trencar Espanya, sinó per unir més que mai els espanyols”

by cscatalunya — 9 octubre 2017 @ 07:47
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs reclama a Rajoy que "actuï” abans que demà Puigdemont “arribi al seu objectiu final i declari la independència”

Barcelona, dilluns 9 d’octubre del 2017. “Puigdemont i Junqueras passaran a la història no per trencar Espanya, sinó per unir més que mai els espanyols”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que ahir sortís “al carrer la majoria silenciada per tants anys de nacionalisme” de catalans que volen “seguir sent espanyols, catalans i europeus” i que estan “farts” del desafiament separatista. En una entrevista a ‘Las Mañanas’ de RNE, De Páramo ha qualificat de “dia històric” la manifestació d’ahir convocada per Societat Civil Catalana, on també va participar Ciutadans, i considera que “marcarà un abans i un després en la política catalana”.

A 24 hores que Puigdemont “arribi al seu objectiu final i declari la independència”, De Páramo ha reclamat novament al President del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, que “actuï” i convoqui eleccions a Catalunya. “Puigdemont té por a les urnes de veritat, per això li demanem a Rajoy que les convoqui ell”, ha reiterat.

Així mateix, ha rebutjat la proposta del President del Govern d’Espanya de fer un govern de concentració perquè “és més democràtic que siguin els catalans els qui escullin el seu govern abans que els esculli Mariano Rajoy”.

Per acabar, ha celebrat que en un moment com aquest existeixi un partit com Ciutadans, que “parla clar, sense complexos i que defensa el sentit comú”, la qual cosa els espanyols “estan premiant”, segons l’enquesta que publica avui el diari ABC.

Volver a ACTUALIDAD