Actualitat

Arrimadas: “La millor sortida per acabar amb la suspensió de l’economia, del sentit comú i de la convivència és convocar eleccions a Catalunya a través de l’article 155”

by cscatalunya — 11 octubre 2017 @ 09:03
Comparte

La cap de l'Oposició considera que Puigdemont “ha tirat per terra la legitimitat del Parlament” en declarar la independència “a terminis” i adverteix que “el seu relat no ho està comprant ningú a Europa”

Parlament de Catalunya, dimecres 11 d’octubre del 2017. “La millor sortida per acabar amb la suspensió de l’economia, del sentit comú i de la convivència és convocar eleccions a Catalunya a través de l’article 155”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que ahir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “tirés per terra la legitimitat del Parlament” que ha de representar a tots els catalans en declarar la independència “a terminis”.

En entrevistes en Antena 3, Telecinco i TVE, Arrimadas ha qualificat de “surrealista” que el President demanés suspendre els efectes d’independència per emprendre un diàleg amb el Govern d’Espanya i que poca estona després estigués signant una declaració d’independència, la qual cosa demostra que tant Puigdemont com Junqueras són incapaços “d’iniciar-lo”. Així mateix, els ha advertit que “el seu relat no ho està comprant ningú a Europa”.

Davant aquesta situació, la líder de l’Oposició ha insistit en la necessitat de “posar les urnes de veritat a Catalunya” perquè considera que és la sortida “més assenyada” perquè els catalans “triïn un nou govern capaç d’iniciar una etapa de negociació i diàleg”.  També s’ha dirigit al PSOE, a qui ha demanat que doni suport a l’opció de posar les urnes perquè “no fer res no és prudent”.

Volver a ACTUALIDAD