Actualitat

Inés Arrimadas: “Puigdemont té cinc dies per rectificar, però si no ho fa Rajoy ha de posar les urnes de veritat”

by cscatalunya — 12 octubre 2017 @ 09:25
Comparte

La cap de l'Oposició adverteix, en el 12-O: “Puigdemont no ens farà renunciar a una de les nostres identitats perquè la major part dels catalans ens sentim catalans, espanyols i europeus”

Barcelona, dijous 12 d’octubre del 2017. “Puigdemont té cinc dies per rectificar, però si no ho fa Rajoy ha de posar les urnes de veritat perquè els catalans iniciem una nova etapa de diàleg i de reformes”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que ahir el President del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, donés de termini fins al dilluns perquè el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, aclareixi si dimarts passat va declarar la independència en el Parlament. “Espero que utilitzi aquesta oportunitat per parar el mal que està fent a l’economia i a la societat catalana”, ha manifestat Arrimadas, però ha advertit que, “si no ho reconeix, en qualsevol democràcia hi ha mecanismes per defensar-se dels qui volen renunciar als drets de milions de catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”. 

La cap de l’Oposició ha fet aquestes declaracions en la celebració del “dia de tots els espanyols” a Barcelona, on ha acudit juntament amb més membres de Ciutadans per recordar-li a Puigdemont que “no ens farà renunciar a una de les nostres identitats perquè la major part dels catalans ens sentim catalans, espanyols i europeus”.

“Puigdemont vol dialogar sobre independència i jo vull negociar i dialogar sobre inversions, infraestructures i finançament”,ha defensat Arrimadas, que ha insistit que si el President segueix amb les seves il·legalitats “la millor sortida és convocar eleccions”a través de l’article 155 de la Constitució per triar un nou govern que “ens representi a tots, que no ens enfronti amb la resta d’espanyols” i que no provoqui que les empreses “fugin per la incertesa”, com està provocant l’actual Govern.

Volver a ACTUALIDAD