Actualitat

Fernando de Páramo: “Cal fer fora del Govern a Puigdemont a base de vots en les urnes de veritat”

by cscatalunya — 13 octubre 2017 @ 11:58
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs adverteix: “Ja n'hi ha prou que Puigdemont i una assemblea de la CUP estiguin posant en risc el futur de tots els espanyols”

Barcelona, divendres 13 d’octubre del 2017. “Cal fer fora del Govern a Puigdemont a base de vots en les urnes de veritat”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en un moment en el qual s’està vivint una situació complicada a Catalunya per les “irresponsabilitats” del govern de la Generalitat. Per acabar amb això, De Páramo ha insistit en la necessitat de “fer fora democràticament” al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a través d’unes eleccions autonòmiques perquè “els catalans puguem triar un nou govern que no estigui obsessionat a dividir-nos, sinó a unir-nos”.

El Secretari de comunicació de Ciutadans ha avisat que “el present i el futur de Catalunya està en mans de la CUP”“Ja n’hi ha prou que Puigdemont i una assemblea de la CUP estiguin posant en risc el futur de tots els espanyols”, ha manifestat.

Així mateix, s’ha congratulat que avui la Unió Europea “hagi tornat a recordar Puigdemont que el nacionalisme és el principal enemic de la UE”, després que el President de la Comissió Europea, Jean Claude-Juncker, hagi reiterat que no vol una Catalunya independent. I ha conclòs que el projecte separatista “fa aigües des de fa temps” perquè, a més,“Puigdemont té un problema: la majoria dels catalans volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”.

Volver a ACTUALIDAD