Actualitat

Carrizosa: “Volem que aquesta situació de fractura social acabi i la solució són unes eleccions per canviar el Govern de la Generalitat”

by cscatalunya — 22 octubre 2017 @ 13:45
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs, afirma que, davant la marxa de més de mil empreses de Catalunya "es necessita un govern que restableixi la confiança en l'economia catalana"

Barcelona, ​​diumenge 22 d’octubre del 2017

“Volem que aquesta situació de fractura social acabi i la solució són  unes eleccions per canviar el govern de la Generalitat”. Això és el que ha declarat als mitjans de comunicació el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i membre de l’Executiva Nacional, Carlos Carrizosa. Acompanyat de diversos diputats al Parlament de Catalunya, el dirigent de la formació taronja ha culpat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de la “crispació i l’odi que s’ha instal·lat a la societat catalana” perquè “planteja el seu govern només per a la meitat dels catalans”.

El portaveu parlamentari de Cs ha assenyalat que cal que “es restableixi la democràcia i les institucions mitjançant unes eleccions democràtiques i amb garanties”. I poder tenir d’aquesta manera “un govern que pensi en tots els catalans i reposi la concòrdia entre els ciutadans”

Davant l’abandonament de més de mil empreses de Catalunya durant les últimes setmanes, Carrizosa ha advertit que aquesta situació pot repercutir en l’estabilitat econòmica i també en la butxaca dels ciutadans, pel que ha apuntat la necessitat “d’un govern que restableixi la confiança en l’economia catalana”. Finalment Carrizosa ha defensat que l’aplicació de la Constitució “afavoreix a tots perquè és el marc de convivència” i ha conclòs afirmant que les diferències s’han de resoldre dins el marc legal

Volver a ACTUALIDAD