Actualitat

Arrimadas: “Estem molt prop d’un govern alternatiu i transversal a Catalunya liderat per Ciutadans”

by cscatalunya — 23 octubre 2017 @ 09:13
Comparte

La cap de l'oposició recorda que “els que han atacat les institucions catalanes són Puigdemont, Junqueras i Forcadell”

“Estem molt prop d’un govern alternatiu i transversal a Catalunya liderat per Ciutadans”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa d’Ana Rosa de Telecinco.

Arrimadas ha reiterat el seu suport a la proposta del president del govern, Mariano Rajoy, de convocar eleccions a Catalunya “el més aviat possible”. I ha assegurat que als partits independentistes “els fa por les urnes de veritat, quan hi ha una junta electoral que no han nomenat ells a dit a la nit”.

La cap de l’Oposició a Catalunya ha dit que “els que han atacat les institucions catalanes són Puigdemont, Junqueras i Forcadell” i que “qui ha tancat amb pany i clau el Parlament no és la Guàrdia Civil sinó el Sr. Puigdemont”. Arrimadas ha explicat que “el que passa a Catalunya no és normal quan tanques el Parlament, silencies als lletrats i faltes al respecte a l’oposició” i ha constatat que “les empreses estan fugint i la societat està dividida”.

Sobre la posició dels socialistes, Arrimadas ha dit que “quan passin les eleccions, espero que el PSC no torni a fer un tripartit amb ERC” i que “quan hagin de decidir entre Junqueras o Cs, que no cometin el mateix error”.

La líder de la formació taronja a Catalunya ha assegurat que “Cs no defensarà un referèndum de secessió” perquè “som europeistes” i recorda que Catalunya té “el major autogovern de tota Europa”.

Volver a ACTUALIDAD