Actualitat

Carlos Carrizosa: “L’única sortida per a Catalunya és fer fora Puigdemont democràticament amb urnes de veritat”

by cscatalunya — 24 octubre 2017 @ 18:31
Comparte

El portaveu de Cs en el Parlament considera que “cal aplicar la Constitució per recuperar l'autonomia de Catalunya, la convivència entre els catalans i l'estabilitat econòmica”

Parlament de Catalunya, dimarts 24 d’octubre del 2017. “L’única sortida per a Catalunya és fer fora Puigdemont democràticament amb urnes de veritat”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que hagin comparegut els senadors en la cambra catalana per posicionar-se sobre l’aplicació de l’article 155 de la Constitució provocat  “pel cop a la democràcia” que està donant el President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Carrizosa ha criticat que s’hagi convocat la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) –proposada per Junts pel Sí i la CUP- per aquesta qüestió en lloc de fer-ho “per parlar de les coses que importen als catalans”. En aquest sentit, ha recordat que els partits separatistes “han segrestat” la cambra catalana i l’han posat “al servei del projecte separatista” en impedir que es desenvolupi amb normalitat l’activitat parlamentària, com per exemple el control al Govern.

Davant aquesta situació, el portaveu parlamentari de Cs considera que “cal aplicar la Constitució per recuperar l’autonomia de Catalunya, la convivència entre els catalans i l’estabilitat econòmica” que ha trencat el Govern en provocar “una fugida empresarial sense precedents”.

També ha retret a l’ex President i actual senador del PSC, Josep Montilla, haver “comprat el marc del nacionalisme”“Amb vostè va començar tot, amb aquests tripartits que feia amb ERC”. El mateix ha recriminat al PP, que “amb la seva falta de projecte van pactar amb els partits nacionalistes”.

Volver a ACTUALIDAD