Actualitat

Arrimadas insta a Puigdemont a que “doni la cara” i que “convoqui eleccions i posi les urnes de veritat”

by cscatalunya — 26 octubre 2017 @ 19:07
Comparte

"La cap de l'Oposició assegura que "Catalunya tornarà a estar unida i a ser admirada a la resta d'Espanya sense vostè i malgrat vostè"

La portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, ha instat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a que “doni la cara” i a que “convoqui eleccions i posi les urnes de veritat”, en el ple sobre la independència.

Arrimadas ha assegurat que “Catalunya tornarà a estar unida i a ser admirada a la resta d’Espanya sense vostè i malgrat vostè”, després de recordar-li que “és el president que menys dóna la cara del món” perquè “no li agrada debatre ni dialogar” ja que “només li agraden els monòlegs i que no li facin preguntes”“És el president que més oportunitats ha perdut” li ha dit.

La cap de l’Oposició li ha advertit que “Catalunya tornarà a estar unida i a ser admirada a la resta d’Espanya sense vostè i malgrat vostè” i li ha recordat que “no té cap suport internacional”. A més, li ha retret que ha “dividit en dos a la societat catalana i ha aconseguit mentir i defraudar a les dues meitats”.

Arrimadas ha assegurat que “Catalunya no serà independent, però serà menys rica, menys oberta gràcies a les seves polítiques, menys segura gràcies a les seves bogeries, menys cohesionada gràcies a la fractura social que vostès han generat”.

La líder de la formació taronja li ha dit a Puigdemont que davant “l’estratègia del victimisme” del Govern, Cs té un projecte per a Catalunya “on les empreses vulguin tornar i no fugir, on no es declari a ningú persona non grata per les seves idees, on els amics i familiars tornin a donar-se la mà”. I ha afegit a més “on s’ensenyi als més petits a pensar i no el que han de pensar” i amb uns “mitjans de comunicació que siguin el reflex de la pluralitat política”.

Volver a ACTUALIDAD