Actualitat

Carlos Carrizosa insta Puigdemont a acabar amb el “Brexit de Catalunya” amb unes “eleccions autonòmiques”

by cscatalunya — 27 octubre 2017 @ 12:51
Comparte

El portaveu de Cs critica que Puigdemont hagi "dividit els catalans i arruïnat econòmicament Catalunya"

“L’aplicació de la Constitució ha de traduir-se en unes eleccions per parar el Brexit al qual ens està portant Puigdemont”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, en referència a la proposta de resolució presentada pels partits separatistes amb la qual pretenen “perpetrar definitivament el cop a la nostra democràcia”.

Carrizosa ha qualificat el dia d’avui com “trist i dramàtic” per a Catalunya perquè JxSí i la CUP volen aprovar en la cambra catalana una proposta que parteix d’unes lleis que van aprovar en el ple del 6 i 7 de setembre “amb nocturnitat, trampes i de forma antidemocràtica”. A més, ha criticat que ho facin “contra més de la meitat dels catalans”, contra el Consell de Garanties Estatutàries, els lletrats del Parlament, el Tribunal Constitucional i fins i tot les institucions europees. En aquest sentit, li ha preguntat al President: “Vostès es consideren fora d’Europa que no respecten ja ni les normes europees?”.

 “Senyor Puigdemont, vostè passarà a la història per haver arruïnat econòmicament Catalunya, per haver dividit els catalans i per haver-se carregat les institucions d’autogovern, però no per haver dividit Espanya, perquè vostè no ho aconseguirà”, li ha advertit al President. Per això ha reiterat la necessitat que a través de l’article 155 de la Constitució es convoquin eleccions autonòmiques per triar un nou govern que “restauri la democràcia” i que “no divideixi ni arruïni els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD