Actualitat

Rivera: “Tenim l’oportunitat de començar una nova etapa amb una presidenta que respecti a tots els catalans i que es doni la mà amb la resta d’Espanya”

by cscatalunya — 29 octubre 2017 @ 11:14
Comparte

Arrimadas, abans de participar en la manifestació de SCC: “És el moment de recuperar l'autonomia i les institucions que ha dinamitat Puigdemont”

 “Tenim l’oportunitat de començar una nova etapa amb una presidenta que respecti a tots els catalans i que es doni la mà amb la resta d’Espanya”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, abans de participar juntament amb la cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional, Inés Arrimadas, en la manifestació convocada per Societat Civil Catalana per demostrar que són molts més “els catalans que defensem les lleis democràtiques, la convivència i la unió amb la resta d’espanyols i Europa” que els que volen separar-nos.

“Però no només omplirem els carrers, també omplirem les urnes”, ha assegurat Rivera, qui ha demanat a tots els catalans que vagin “a votar en massa”en les eleccions del 21 de desembre “per fer fora Puigdemont i Junqueras i posar fi al procés esgotat i esgotador que ha trencat la societat i que ha fet sortir empreses” de Catalunya.

En declaracions als mitjans de comunicació, el president de la formació taronja ha abanderat el paper de Ciutadans per aconseguir posar les urnes a Catalunya, que considera “l’única sortida” per acabar amb el desafiament separatista. Per això ha celebrat que “PP i PSOE hagin donat suport a la convocatòria d’eleccions i l’aplicació de la Constitució”, com reclamava Cs.

Per la seva banda, la cap de l’Oposició ha reivindicat “la convivència” de tots els catalans, després que l’executiu de Puigdemont hagi “dinamitat l’autonomia i les institucions” donant un “cop a la democràcia”.

“És el moment de recuperar-les”, ha manifestat, per la qual cosa també ha demanat anar a votar perquè “tots els catalans ens tornem a donar la mà i caminem junts amb Espanya i Europa”. “Guanyarem el nostre futur  i tornarem a començar una nova etapa on no sobri cap català”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD