Actualitat

Carrizosa: “A la llista de Cs, no hi ha processats per corrupció o sedició, sinó professionals que volen treballar per a tots els catalans”

by cscatalunya — 12 novembre 2017 @ 13:39
Comparte

El portaveu de Cs assegura que “a Colau ara cal buscar-la a les manifestacions separatistes” després de la seva ruptura amb el PSC a l'ajuntament de Barcelona

“A la llista de Cs, no hi ha processats per corrupció o sedició, sinó professionals que volen treballar per a tots els catalans”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, a Sant Adrià de Besòs.

Carrizosa ha dit que la llista de Cs per a les properes eleccions està formada per “metges, advocats, professors, arquitectes i professionals de diferents àmbits de la societat catalana” que treballaran en la propera legislatura “per restaurar l’economia, la unitat entre els catalans i el prestigi de les institucions de Catalunya”.

El portaveu de Cs assegura que “aquest ‘procés’ interminable s’ha carregat la convivència entre els catalans, l’economia i la unitat del bloc independentista” en referència a la falta de consens entre els partits separatistes per confeccionar les llistes de cara al 21D.

Carrizosa també ha dit que “a Colau ara cal buscar-la a les manifestacions separatistes” després de la seva ruptura amb el PSC a l’ajuntament de Barcelona. El portaveu de la formació taronja li ha demanat a l’alcaldessa que “en comptes d’acostar-se a l’independentisme, que digui què farà per reanimar el turisme i l’hostaleria que estan baixant, per a què torni el Mobile World Congress i per recuperar l’Agència Europea del Medicament que ja hem perdut”.

Finalment, Carrizosa ha recordat al PP i al PSOE que “recolzin a la força constitucionalista més votada” perquè Cs és el partit amb més opcions de guanyar al separatisme a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD